Agrupación testimonio: Alumnos

Yu Li, 14 años, China

«La vostra escola és acollidora, interessant, sofisticada, divertida, intel·ligent, adorable, genial i amb bons professors.»

Clara Vernet

«M’agrada Stonar perquè tot el món és molt simpàtic amb nosaltres. Els professors estan molt pendents que estiguem bé en tot moment. Estem tot el dia fent esport a l’aire lliure i el menjar és boníssim.»

Paula Sarasquete

«Les activitats extraescolars de Stonar School són genials. He provat per primera vegada l’hoquei i ara estic a l’equip del col·legi. M’encanta! Al principi costa una mica la boarding school quan parlen en anglès, però t’adaptes de seguida i els professors solen estar molt atents amb nosaltres perquè som molts pocs per classe»

María Olivés

«El IB m’ha ajudat a trobar una millor manera d’aprendre i, amb la Teoria del Coneixement he adquirit destreses per analitzar adequadament aquest coneixement.»

Carla Hijazo

«Malgrat l’esforç addicional que hem realitzat durant el Programa del Diploma del IB, hem après a organitzar-nos, a comprometre’ns amb els estudis i a aprendre a valorar el temps.»

Ferran Montserrat

«Amb el BI he aconseguit millorar la meva capacitat organitzativa i la meva relació amb els professors ha canviat radicalment. S’han convertit en autèntics mentors del meu desenvolupament acadèmic i personal.»

Sofía Céspedes

«El BI ha permès desenvolupar els meus coneixements i m’ha enriquit com a persona. M’ha inculcat valors com ser audaç, indagadora, assumir riscos i obrir la ment. En definitiva, interessar-me pel món que m’envolta i, d’alguna forma, tractar de millorar-ho.»

Bianca Román

«Hola! Em diuen Bianca i tinc 12 anys. Sóc alumna de l’Agora Sant Cugat International School, i sempre, des del primer dia d’escola m’ha encantat! És tot molt emocionant! En la transició de la meva escola anterior a l’Agora es van produir molts canvis positius i tots els professors van ser molt útils. Vaig tenir […]

Jana Soler

«Una petita preocupació difuminada amb la il·lusió d’un primer dia diferent, nou i emocionant. Així és com em sentia quan vaig entrar per primera vegada a l’aula de 1r de Batxillerat. Ja que era una xica nova a l’escola, considerava aquell dia com el principi d’un canvi de ruta, el començament d’un camí en aquell […]

Carregar més

Aviso Legal