Bicicletada Solidària 2019

Després d’afegir-nos a la iniciativa de Petits Músics del Món, que treballa per a l’educació a països desafavorits (principalment africans), de la vinculació amb la Fundació Josep Carreras per la lluita contra la Leucèmia, amb Pallapupas i de mantenir la col·laboració amb l’ONG Acció contra la Fam, aquest any pedalarem per als més valents de l’Hospital SJD Pediatric Cancer Center.

La Bicicletada Popular Solidària a benefici de SJD Pediatric Cancer Center

Activitat amb un recorregut accessible, sense dificultat, no competitiu, a l’abast de tothom, pel casc urbà de Sant Cugat i les seves rodalies.

La sortida es realitzarà el proper dissabte dia 25 de maig a les 10.30 hores davant la porta principal de l’edifici L’Olivera d’Agora Sant Cugat International School

Obsequi d’una samarreta per portar-la com a distintiu durant la Bicicletada i sorteig d’una bicicleta. També hi haurà un «premi especial» d’una nit d’hotel per a 2 persones, per qui entregui la inscripció grupal més nombrosa.

Vine i pedala per als valents! No t’ho pots perdre!

Inscripció Online

Inscriu-te! La inscripció es tancarà a 600 participants. Pots inscriure’t Online o bé emplenant la butlleta d’inscripció .
Sorteig d’una bicicleta, i obsequi d’una samarreta! Podeu recollir la vostra samarreta el mateix dia, a partir de les 9.30 hores, a la carpa d’organització (entrada ed. L’Olivera).

Les inscripcions

Donatiu

SJD Pediatric Cancer Center desenvoluparà projectes de recerca, tractaments i allotjaments alhora que desenvolupa programes de construcció de nous equipaments per a nens amb diferents malalties oncològiques, entre d’altres.

Per a veure’n informació més detallada, podeu visitar la seva pàgina web: paralosvalientes.com

Ens ajudes a recaptar fons per als valents?

Donar

Informació d’interès

Coneix tots els detalls de la bicicletada solidària descarregant el díptic informatiu. També pots trobar la butlleta d’inscripció en el següent enllaç, per si prefereixes omplir en paper, tot i que aconsellem omplir el formulari ONLINE.

NOVETAT: COMPETICIONS DE VELOCITAT A LES 9:30 H.

Descarregar díptic informatiu

Partners

Patrocinadores bicicletada 2019

Photo by Tiffany Nutt

Aviso Legal

Aviso Legal